Bestel Sombere hitsigheid #0

Als luisterboek of boek.


Boekversie

Boek - Sombere hitsigheid: Onbegrepen

Als de zoveelste liefdesrelatie van Nora strandt binnen 90 dagen besluit ze zich volledig aan te passen aan de ander. Ze valt als een blok voor de charmante egocentrische Hans.Bestel het boek. Het heeft 18 hoofdstukken en 130 pagina's. Dat heb je in een middagje uit.


Dit wil je in je oor

Audioboek - Sombere hitsigheid: Onbegrepen

Als de zoveelste liefdesrelatie van Nora strandt binnen 90 dagen besluit ze zich volledig aan te passen aan de ander. Ze valt als een blok voor de charmante egocentrische Hans.Het audioboek is geschreven en ingesproken door Tomson Darko. In 3 uur vertelt hij het verhaal van Nora en haar worsteling met sombere hitsige gevoelens. Over zelfgroei en zelfverwoesting. Onvoorwaardelijke liefde en de prijs van jaloezie.'Sombere hitsigheid: Onbegrepen' is het eerste deel uit de Sombere hitsigheid-reeks.Na bestelling download of stream je het luisterboek als mp3-bestand.Er is ook een special edition beschikbaar. Zie hieronder.Alleen voor speciale mensen

Special edition - Sombere hitsigheid: onbegrepen

Bestel de special edition van het AUDIOBOEK 'Sombere hitsigheid: Onbegrepen' en ontvang de ingesproken versie mét commentaar erbij.Tomson Darko voorziet het verhaal van commentaar. Persoonlijke anekdotes, schrijftips en filosofische toelichtingen.De commentaar versie is 3,5 uur lang.Bij aankoop special edition krijg je:- Luisterboek Sombere hitsigheid Onbegrepen
- Luisterboek Sombere hitsigheid Onbegrepen met commentaar
Na bestelling download of stream je het luisterboek als mp3-bestand.


Reviews

Anderen over Sombere hitsigheid


Verschijningsdatum begin 2023

Sombere hitsigheid de serie

Sombere hitsigheid is een verhaalreeks over vijf huisgenoten en hun worsteling met somberte en hitsigheid.Daan ‘de twijfelaar’
Hij weet na zijn mislukte studie niet meer zo goed wat hij met zijn leven moet. Een torenhoge schuld. Hij drinkt te veel alcohol. Geliefden weten niet waar ze aan toe zijn met hem. En zelf weet hij het ook allemaal niet meer.
Jacq ‘de perfectionist’
Zij wil het hoogst haalbare halen in haar carrière, maar als ze als een blok valt voor de directeur begint ze te twijfelen tussen lust en ambitie.
Nora ‘de gepassioneerde’
Zij leeft gepassioneerd in volle intensiteit, maar geen enkele man houdt het lang uit met haar. Moet ze zich aanpassen aan de ander of blijven geloven in haarzelf?
Beer ‘de idealist’
Hij wil graag de wereld redden met zijn preken over massaconsumptie en egoïsme, maar vergeet daardoor voor zichzelf te zorgen, wat hem in een spiraal van zelfverwoesting brengt.
Sintia ‘de spiritualist’
Zij heeft eindelijk haar tweelingziel gevonden, maar als hij opeens verdwijnt begint ze te twijfelen aan wat het universum nou van haar verwacht.
De Sombere hitsigheid verhalen zijn als losse verhalen apart te lezen, te beluisteren of te bekijken. Maar zijn wel verbonden met elkaar. Waar het ene verhaal stopt, gaat het andere verhaal verder.'Sombere hitsigheid: Onbegrepen' is het eerste deel met nummer #0. Als luisterboek te beluisteren of als boek te lezen.Midden 2023 verschijnt het boek 'Sombere hitsigheid: Ongezien'. Met nummer #1.Lees op psychokiller.eu de verschenen korte verhalen


Uitgebreide samenvatting verhaal

Sombere hitsigheid: Onbegrepen

Nora is niet van de losse relaties of eenmalige avonturen.Als ze voor iemand gaat, gaat ze er volledig voor.Het is bij Nora alles of niets.Maar als ze voor de zoveelste keer in amper een paar maanden weer wordt verlaten door een man met de woorden:- Te aanhankelijk
- Te intens
- Te direct
- Te vermoeiend
Gaat ze twijfelen. Of misschien 'jezelf zijn' niet juist het probleem is.Ook sluimert er een angst in haar. Zo’n ondergrondse stroom die af en toe aan het oppervlakte komt in je bewustzijn.Dan komt ze Hans tegen.Een in zichzelf gelovende spierbundel die in zijn vrije tijd handelt in zonnebrillen uit China.De vroegere Nora zou zichzelf nu haten.Maar hij is zo charmant. Hij lijkt een juist tegengewicht te kunnen bieden aan haar intensiteit.Ze heeft de hoop dat hij het wel langer dan 90 dagen met haar uithoudt.Een alles of niets relatie volgt.


Ontvang elke woensdag mail

✖ Tomson Darko woensdagmail

Elke woensdagavond een (gratis) tomson darko tekst in je inbox. Over je eenzaam voelen in een club vol mensen. Over de toxiciteit van je eigen perfectionisme. Over de leegte die we soms allemaal voelen, maar niet met elkaar over praten.


Achtervolg me

Als je wil weten wat Darko nog meer doet...

Zie tomsondarko.nl